Årets sista dag!!!

Jaha så var vi framme vid årets sista dag...nyår...kan vara dax för en summering av året som gått...både på gott och ont...finns en del att samla tankarna runt.
Året inledes kanon...var på ett gott humör och mådde super..men sen började det...jobb och känslomässigt..phuuu...blev lite jobbigt.
Har under året stött på människor både bra och mindre bra..fake people är det som går fett bort från mig...finns nog inget värre men det är av såna möten man lär sig sägs det ju...o'boy vad jag lärt mig .
Under våren började det arta sig ok...men kan varit för att vi gick mot sommaren, som är min årstid alla gånger...strax innan sommaren stötte man på en person som från början var super men som sen visade sig att tillhöra den samling av "fake"som jag numera samlar under detta ord.
Synd att jag inte upptäckte det tidigt så hade jag inte slösat hela sommaren på den personen...blääää.
Men men det är inte lönt att gräva ner sig för det...det är bara att skaka av sig och move on...fick iallafall en underbar semester i spanien...som är mitt andningshål...
När sen hösten kom så hade jag bestämt mig att en gång för alla att inte släppa människor för nära mig igen utan att hålla ett visst avstånd...även om en del blev skitsura...men wtf..so be it...
Det är bara för mig att konstatera att jag är nog den typen som ska vara singel resten av livet ...att det ska finnas någon för alla är stort BS..tyvärr men det är vad det är...så det är bara att gilla läget... och det gör jag ;)
Så hösten avlöpte med jobb och annat helt lugnt...( oktober med ett smile..och fortfarande stort smile ;)...) framme i december började stressen på jobb...mycket som vi skulle få klart men vi lyckades...som vanligt hehehe.
Julledigheten började från 21/12 och varar fram till den 6:e januari så man har mer dagar att ladda batterierna på.
Nu hoppas jag på ett bra och bättre 2014...och jag kommer inte att avge några löften som måste hållas...det är bara töntigt dom bryts ändå innan februari...
Nä jag tänker bara försöka att ha roligt och att må så bra som jag bara kan ...och jag sa FÖRSÖKA...lovar inget.
 
jag återkommer med att önska er alla något ;)